Airomatic – 2v1 Vlažilec zraka & difuzor arome

 

  •  Navlaži zrak in prijetno odišavi prostor
  •  Izjemno tiho delovanje
  •  Nizka poraba energije
  •  USB napajanje
  •  Z LED svetlobnim učinkom
  •  Odličen pripomoček za dom
  •  S 300-ml rezervoarjem (deluje 6+ ur)
  •  Izvrstna ideja za darilo 🎁

29.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 06.02.

Barva

Počisti

Barva:

Zagotovite si čist in svež zrak, pomirite razpoloženje, izboljšajte kakovost spanca in uživajte v pomirjujočem vonju svoje najljubše dišave.

Vlažilnik s pomočjo ultrazvočnih vibracij ustvarja ultra fino meglico, ki se razprši v zrak in tako povečuje vlažnost v prostoru.

Vanj dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja in se tako obenem znebite suhega zraka in uživajte v pomirjujoči aromi. 🌺🌫️

Vlažilnik omogoča neprekinjeno pršenje več kot 6 ur!

Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti vlažilnik ne zasede veliko prostora in zlahka dobi mesto na katerikoli mizi, polički ali omarici, spremlja pa vas lahko tudi na poti ali na dopustu.

Napaja se prek USB, kar pomeni, da ga lahko vklopite v napajalnik mobilnika, prenosni računalnik ali drugo napravo z USB priključkom.

S prihodom zimskih mesecev in vklopov ogrevalnih naprav se kakovost zraka občutno zmanjša, saj z umetnim vzdrževanjem toplote vlažnost v zraku pade, zrak postane veliko bolj suh, kar pa lahko vpliva na zdravje in splošno počutje.

Presuh zrak namreč povzroča izsušenost kože, oči in nosne sluznice, kar privede do suhega kašlja, vnetega grla, utrujenih in pekočih oči, motnje spanca, smrčanja med spanjem, suhe in razpokane kože.

Pomanjkanje vlage v prostoru čutijo tudi naše sobne rastline, ki se lahko hitro izsušijo, posledica suhega zraka pa je tudi kopičenje statične elektrike v prostoru – statični sunki, naelektreni lasje in oblačila. 

Ustrezno količino vlage v prostoru lahko vzdržujemo s pomočjo vlažilnika zraka, ki bo tako učinkovito pomagal ublažiti nelagodje zaradi presuhega zraka!

S prihodom zimskih mesecev in vklopov ogrevalnih naprav se kakovost zraka občutno zmanjša, saj z umetnim vzdrževanjem toplote vlažnost v zraku pade, zrak postane veliko bolj suh, kar pa lahko vpliva na zdravje in splošno počutje.
Presuh zrak povzroča izsušenost kože, oči in nosne sluznice, kar privede do suhega kašlja, vnetega grla, utrujenih in pekočih oči, motnje spanca, smrčanja med spanjem, suhe in razpokane kože.
Pomanjkanje vlage v prostoru čutijo tudi naše sobne rastline, ki se lahko hitro izsušijo, posledica suhega zraka pa je tudi kopičenje statične elektrike v prostoru - statični sunki, naelektreni lasje in oblačila.
Ustrezno količino vlage v prostoru lahko vzdržujemo tudi s pomočjo vlažilnika zraka, ki bo tako učinkovito pomagal ublažiti nelagodje zaradi presuhega zraka!
Previous
Next

Vlaži zrak tam, kjer ga najbolj potrebujete:

Odlično se obnese tudi pri rastlinah, ki imajo rade bolj vlažen zrak! 🌿

Vlažilnik ima 2 načina delovanja:
1. S svetlobnim učinkom
2. Brez svetlobnega učinka (nočni način)

Mavrična LED lučka (7-barvna) je okolju prijazna in varčna, oddaja nežno ambientalno svetlobo in se ne blešči.

Za romantično vzdušje, sproščanje ali umirjanje pred spanjem!

Upravljanje z enim samim gumbom! Vlažilnik vklopite v napajanje, pritisnete na gumb in že deluje.

Ob prvem dotiku se vklopi prvi način z lučko, ob ponovnem dotiku pa način brez lučke.

1. dotik: Pršenje + LED osvetlitev
2. dotik: Samo pršenje
3. dotik: Izklop

1x vlažilnik zraka Airomatic (v izbrani barvi)
1x USB napajalni kabel (brez adapterja)
2x bombažni filter

vlazilnik-12
Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]