Ščitniki za ukrivljene in deformirane nožne prste in stopala – 2 kosa

Ščitniki za deformirane in ukrivljene nožne palce, za pete in stopala.

Par ščitnikov za prste, pete ali stopala. Na voljo v različnih oblikah. Ščitniki so izdelani iz mehkega, medicinskega silikona, ki ne tišči, žuli ali povzroča nelagodnega občutka. V paketu prejmete dva ščitnika (univerzalne oblike – oba se prilagajata obema nogama).

14.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 06.02.

oblika

Počisti

oblika:

Silikonski pripomočki za deformirane nožne prste so že več tisočim v Sloveniji pomagali pri različnih deformacijah prstov. Prste ščitijo med hojo, v čevlju, jih drži razdvojene in poskrbi da je hoja udobnejša. S tem ko držijo prste razdvojene, deformacija počasneje napreduje, poveča krvni obtok in ravnotežje.

Izbirate lahko med različnimi oblikami:
1. ščitnik za 2 prsta (natakne se lahko na vse prste razen palca)
2. ščitnik za 3 prste (natakne se lahko na vse prste razen palca)
3. ščitnik za vse prste
4. ščitnik za 2 prsta – Hallux Valgus (palec + kazalec)
5. ščitnik za mortonov nevrom (stopala)
6. ščitnik za pete

1. ščitnik za 2 prsta (natakne se lahko na vse prste razen palca)

2. ščitnik za 3 prste (natakne se lahko na vse prste razen palca)


3. ščitnik za vse prste  


4. ščitnik za 2 prsta – Hallux Valgus (palec + kazalec)

5. ščitnik za mortonov nevrom (stopala)


6. ščitnik za pete

Ščitniki lajšajo hojo in pomagajo ljudem s težavami v predelu nožnih prstov, podplata ali pete, da je hoja lažja in manj boleča.

V Sloveniji ima vsaka druga oseba probleme z deformacijo prstov na nogah ali neko drugo deformacijo podplatov, katere nastanejo zaradi nošenja preozkih čevljev, nagnjenost oz. predispozicija (dednost), sekundarno pri ploski nogi, tesnih čevljih, čevljih z visoko peto ali pri nepravilni velikost čevlja.

Enostaven za nošenje in nemoteč v čevlju.

Obstajajo različne stopnje deformacij. Ponavadi je poleg grdega izgleda izobčenih kosti prisotna še bolečina. Z leti se deformacija pri večini ljudi tudi stopnjuje, kar pomeni, da so prsti vedno bolj deformirani in boleči.

Silikonski ščitniki, vam bodo ob vsakodnevni uporabi pomagali pri vaših težavah. Najkvalitetnejši ščitniki na slovenskem trgu so idealni za vas v kolikor se spopadate s kakšno deformacijo.

Z nakupom prejmete kar dva kosa ščitnika za deformirane in ukrivljene prste (oba se prilagajata obema nogama), ki pa sta trenutno najbolj kvalitetna ščitnika na slovenskem trgu, saj se med nošenjem ne premika, ne tišči in ne povzroča nelagodnega občutka.

Ščitniki za deformirane nožne prste so anatomsko oblikovani tako, da se prilagodi nepravilni obliki sklepa. Ščitnik se lahko uporablja pred, kot tudi v post operativnem času palca. Uporaba ščitnika lahko pripomore k manjši in manj opazni brazgotini po operaciji. Ne smete ga uporabljati na svežo in odprto rano.

Primeren je za nošenje v udobnih čevljih in copatih. Posebno mehak material na otip je izjemno prijazen koži in omogoča udobno nošenje. Posebno oblikovan je tako, da se ga natakne na deformirani palec in sosednji kazalec, kar onemogoča zdrs ali premik med samim nošenjem.

Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi ščitnikov, so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe.

Hoja bo mnogo lažja!


UPORABA:
V začetku uporabljajte ščitnike 2-3ure na dan. Postopoma povečujte čas nošenja, da dosežete v naslednjih 14-ih dneh čas nošenja vsaj 6-8ur na dan. Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi ščitnikov, so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Zaradi zelo prijetnega in udobnega materiala (Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen. ) 

Ščitnike so namenjeni za nošenje v udobni obutvi in za vsakodnevno uporabo.
   

Ni moteč, saj ne tišči in ne žuli.

ČIŠČENJE: pod mlačno tekočo vodo. Preden spet nataknete na nogo, ga dobro osušite.
Material – Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic ter je netoksičen.
Dimenzije: odvisno od ščitnika
Količina v paketu – 2 kosa – oba se prilagajata obema nogama
Univerzalna velikost –  za velikost noge: 34 – 46

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]