SMART organizator za torbico

Organizator za v torbico, v katerega pospravite in sortirate vse pripomočke.

Tablica, mobitel, čopiči, šminke, make-up, polnilec, svinčniki, pribor, vizitke, zvezek, kreme, denar, tablete, kovance…

Na voljo v različnih modnih barvnih kombinacijah!

 

15.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 06.02.

Barva ( torbica - zadrga)

Počisti

Barva ( torbica - zadrga):

Nič več brskanja in neskončnega iskanja! Imejte vsako stvar na svojem mestu. Kvalitetna torbica s  13 žepki, od katerih se dva velika zapre z zadrgo in izvlečnimi ročajčki, da ga lažje potegnete iz torbice, ko to potrebujete.

                                                                        

Kvaliteno zašita torbica/organizator, vam bo poskrbela, da bodo vaše stvari vedno pospravljene in na svojem mest. Nič več iskanja mobitela ob zvonenju ali ključev pred vrati vašega stanovanja/hiše!

Ali imate težave s pomanjkanjem prostora in organizacijo v vaši torbici? Predstavljamo vam organizator z 13 različnimi žepi, ki bo poskrbel, da bodo vaše stvari vedno pospravljene in na svojem mest. 

Poleg 13ih žepkov vsebuje organizator tudi 2 stranska žepa z zadrgo, primerna za spravljanje malo večjih stvari. Poleg tega pa vsebuje tudi ročke, ki omogočajo, da se organizator prelevi v samostojno torbico. Praktičen, edinstven in funkcionalen – SMART ORGANIZATOR.

Dimenzije :
Dolžina – 28 cm
Višina – 17 cm
Širina – 9.5 cm

Material : Poliester, bombaž
Barva torbice – Barva zadrge:
– Siva – Rumena
– Roza – Siva
– Črna – Siva
– Modra – Siva
– Rdeča – Siva
Narejeno na Kitajskem za EU

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]