Pedi Heal – Brusilnik za pete in stopala iz nano stekla 1+1

Brusilnik Pedi Heal je odličen pripomoček za hitro in učinkovito odstranjevanje trde, poroženele in razpokane kože na petah in stopalih. Z njim lahko odbrusite tudi trdo kožico okoli nohtov in prstov.

Je idealna izbira za vse, ki jih muči trda koža na stopalih, preživijo veliko časa na nogah, se domov vračajo z utrujenimi stopali, bolečimi razpokami na petah in otiščanci na prstih ter preprosto želijo lepša, mehkejša in bolj urejena stopala. 

17.99 Vaš prihranek: 21.99

[esi print_out_of_stock_items_simple_inline ttl="1"]
  • Naročiš danes, prejmeš že v sre., 20.03.
  • 14-dnevna pravica do vračila izdelka
Varno plačevanje
100% varen nakup
Hitra dostava
HITRA DOSTAVA
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina
Preverjena kvaliteta izdelkov
Preverjena kvaliteta

Naravno mehka koža na petah in stopalih
Brusilnik Pedi Heal je namenjen negi suhe in razpokane kože na stopalih, ki je poroženela, otrdela in neprijetna na izgled. Koži na naraven način vrača mehkobo, gladkost in lepoto.

  

Hitro in brez napora
Odstranjevanje odmrle, hrapave in suhe kože s pet in stopal je s Pedi Healom hitro in učinkovito, uspešno se spopada tudi s zatrdelimi starimi žulji in otiščanci, z njim pa lahko prav tako odbrusite trdo kožico okoli nohtov in na blazinicah prstov. Kože ne cefra, po uporabi bo le-ta mehkejša, gladka na otip, bolj prožna in mladostnega videza.

Napredna nanotehnologija za izjemne rezultate
Površina brusilnika za pete je obdelana s pomočjo inovativne tehnologije, kar mu omogoča, da je dovolj močan, da se spopade z zatrdelo kožo, vendar še vedno dovolj nežen, da ne poškoduje sveže, nove kože.

Trpežen dizajn za dolgotrajno uporabo brez obrabe
Pedi Heal je izdelan iz visokokakovostnega in trpežnega (a lahkega – tehta samo 30 g!) kaljenega stekla, ki je enostavno za vzdrževanje, se ne obrabi, ne rjavi in ne razpada. Kakovost brusilne površine se ne poslabša tudi ob zelo pogosti rabi, saj inovativna kombinacija nanotehnologije in stekla brusilniku zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo.

Ergonomska oblika
Ergonomska oblika omogoča enostavno enostavno držanje brusilnika in rabo. Z njim lahko brusite v vse smeri, uporabljate ga lahko na suhih ali mokrih stopalih.

Z vami vsepovsod
Brusilnik je priročen in lahek, njegova kompaktna oblika pa omogoča, da ga lahko enostavno shranite v predal, torbico ali ga vzamete s seboj na potovanje.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje
Nudi maksimalno higiensko in antibakterijsko zaščito ter varno uporabo, saj lahko Pedi Heal razkužite ali ga sperete pod tekočo vodo in tako z njega odstranite prašne delce in ostanke kože. Prav tako se ob rednem vzdrževanju ne navzame niti neprijetnega vonja.

Profesionalna kakovost za profesionalne rezultate
Privoščite si kakovostno pedikuro kar doma ter prihranite čas in denar. Zahvaljujoč najnovejši nanotehnologiji brusilnik Pedi Heal koži daje mehkobo in gladkost, ki ju težko dosežete z navadnimi brusilniki, kamni in strgali za stopala.

Lastnosti:
– kompakten, lahek in prenosljiv brusilnik za pete in stopala
– profesionalna kakovost za profesionalne rezultate
– idealen za odstranjevanje stare, odmrle in razpokane kože, žuljev, otiščancev, kurjih očes in trde kožice okoli nohtov
– za hitro pedikuro brez dolgotrajnega drgnjenja
– koža bo po uporabi mehka, gladka na otip, bolj prožna in mladostnega videza
– ergonomska oblika z zaobljenimi robovi za varno uporabo in udobno držanje
– nežen in varen za vse tipe kože
– kombinacija stekla in nanotehnologije za izjemne rezultate
– iz trpežnega kaljenega stekla
– enostavno vzdrževanje in čiščenje za maksimalno higieno in zaščito
– dolgotrajna uporaba brez obrabe
–  v priročnem ovitku za shranjevanje

Specifikacije:
Material: steklo
Barva: prosojna
Teža: 32 g
Dimenzije: 10 x 5 x 0.5 cm

Paket vključuje:
Brusilnik za pete in stopala Pedi Heal
Ovitek za shranjevanje

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila.Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]

Pogosta vprašanja

Dostava je BREZPLAČNA ne glede na število naročenih izdelkov in ne glede na znesek vašega naročila.

Izdelek lahko naročite neposredno preko naše spletne strani. Če želite, nas lahko za oddajo naročila tudi pokličete na 030 314 431 ali pišete na [email protected]

Seveda! Izdelek vam z veseljem zamenjamo ali zanj povrnemo kupnino. Pri tem je pomembno, da nam izdelek vrnete neuporabljen, nepoškodovan in v original embalaži.

Trudimo se, da vaše naročilo odpošljemo isti ali naslednji delovni dan po oddaji naročila. Naročeno boste tako običajno prejeli v roku 1-2 delovnih dni po oddaji naročila.

Vseeno pa smo tudi mi odvisni od logističnih mrež, na katere žal nimamo vpliva. Zaradi zamud v dobavi do našega skladišča ali dostavi do vas, lahko pride do zamude. V primeru zamude vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Račun in slovenska navodila boste prejeli na vaš elektronski naslov. Če jih slučajno po pomoti izbrišete, nas kontaktirajte inz veseljem vam jih ponovno pošljemo.

Za vse izdelke, ki so po zakonu predmet garancije, nudimo 1 leto garancijske dobe.

Za kakršnokoli pomoč, naročila ali vprašanja smo vam na voljo na telefonu 030/314-431 in elektronski pošti [email protected]

Izdelke lahko plačate s plačilnimi karticami, PayPalom ali dostavljalcu po povzetju.

Pakete dostavlja dostavna služba GLS. Pred dostavo vas dostavljalec kontaktira. V kolikor vas ni doma, lahko brezplačno uredite preusmeritev paketa v službo ali na drug naslov.
Paket lahko prevzamete tudi na OMV-ju, Petrolu, Trafiki 3DVA, BigBangu ali paketomatih.

Zadovoljstvo naših kupcev je za nas na prvem mestu, zato so vsi naši izdelki skrbno izbrani, imajo preverjeno kakovost ter so izdelani iz varnih materialov in v skladu s standardi EU.