VacPack – Paket 7 vakuumskih vreč za shranjevanje in zaščito oblačil, posteljnine in igrač 1+1

Vakuumske vreče so odlična rešitev za shranjevanje, saj vam pomagajo prihraniti ogromno prostora v omarah, obenem pa vaše stvari zaščitijo pred vlago, neprijetnimi vonjavami in molji.

So idealne za večmesečno spravilo izvensezonskih oblačil, bund, jaken, odej, posteljnine, brisač in igrač.

* Paket vsebuje tudi GRATIS potovalno črpalko za ročno izčrpavanje zraka!

35.99 Vaš prihranek: 73.99

[esi print_out_of_stock_items_simple_inline ttl="1"]
  • Naročiš danes, prejmeš že v sre., 20.03.
  • 14-dnevna pravica do vračila izdelka
Varno plačevanje
100% varen nakup
Hitra dostava
HITRA DOSTAVA
Brezplačna poštnina
Brezplačna poštnina
Preverjena kvaliteta izdelkov
Preverjena kvaliteta

Poslovite se od razmetanih omar in naredite red v svojem domu!
Pospravite izvensezonska oblačila, igrače, posteljnino in druge stvari, ki jih trenutno ne potrebujete, jih zapakirajte v vakuumsko vrečo in pridobite prostor v omari.

1, 2, 3, pospravljena omara!
V treh preprostih korakih ustvarite več prostora. Stvari zložite v vrečo, jo pazljivo zaprite in iz nje izsesajte zrak s pomočjo sesalnika ali priložene črpalke.

Idealne za kratkotrajno ali večmesečno, sezonsko shranjevanje
Vreče so idealne za shranjevanje izvensezonskih oblačil, jaken, bund, puloverjev, odej, prevlek, blazin, perila, pustnih kostumov, igrač in podobnih mehkih predmetov.

Popolna zaščita oblačil
Vreče pomagajo zaščititi vaša oblačila pred vodo, vlago, insekti, hrošči, umazanijo, plesnijo in neprijetnimi vonjavami.

Prihranite prostor
Vakuumske vreče so kot nalašč za vse vaše potrebe shranjevanja, saj boste z njimi prihranili vse do 80 % prostora. Po zapiranju jih boste lahko brez težav shranili pod posteljno, na polico, pod omaro …

Odporne in neprepustne
Vreče so izdelane iz trpežnega, dvoslojnega materiala, so odporne proti poškodbam in trganju ter imajo dvojno zadrgo za zapiranje z dodatno zaščito proti uhajanju zraka. Plastika je prosojna, tako da lahko takoj preverite, kaj točno ste shranili vanje.

S priloženo potovalno črpalko
Vreče so odlična izbira za na počitnice, saj poleg kompleta prejmete tudi praktično in kompaktno črpalko za ročno izčrpavanje zraka, ki jo s seboj lahko vzamete povsod.

Za organiziran dom ali vikend
Z vakuumskimi vrečami lahko sprostite ogromno prostora, omara bo spet pospravljena, vi pa gotovo veliko bolj zadovoljni ?

Enostavna uporaba
Stvari zložite v vrečo, jo zaprite, izsesajte zrak s pomočjo sesalnika ali ročne tlačilke in namestite pokrovček nazaj na ventil.

Lastnosti:
– Omogočajo izjemen prihranek prostora (kar do 80 %)
– Odličen pripomoček doma in na poti
– Zapiranje z dvojno zadrgo za nepredušno tesnjenje
– Izdelane iz trpežnega dvoslojnega materiala
– Odporne proti poškodbam in trganju
– Komplet vsebuje vreče različnih velikosti 
– Zaščita pred vodo, vlago, molji, umazanijo, plesnijo in neprijetnim vonjem
– Primerne za shranjevanje v omari, kleti in na podstrešju
– Izsesavanje zraka s pomočjo sesalnika ali priložene ročne črpalke

 

V paketu prejmete 7 vreč različnih dimenzij:
• 2x XXL vreča (80 x 100 cm)
• 2x velika vreča (70 x 100 cm)
• 2x srednja vreča (60 x 80 cm)
• 1x mala vreča (50 x 70 cm)
+ GRATIS ročno črpalko za izsesavanje zraka

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila.Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]

Pogosta vprašanja

Dostava je BREZPLAČNA ne glede na število naročenih izdelkov in ne glede na znesek vašega naročila.

Izdelek lahko naročite neposredno preko naše spletne strani. Če želite, nas lahko za oddajo naročila tudi pokličete na 030 314 431 ali pišete na [email protected]

Seveda! Izdelek vam z veseljem zamenjamo ali zanj povrnemo kupnino. Pri tem je pomembno, da nam izdelek vrnete neuporabljen, nepoškodovan in v original embalaži.

Trudimo se, da vaše naročilo odpošljemo isti ali naslednji delovni dan po oddaji naročila. Naročeno boste tako običajno prejeli v roku 1-2 delovnih dni po oddaji naročila.

Vseeno pa smo tudi mi odvisni od logističnih mrež, na katere žal nimamo vpliva. Zaradi zamud v dobavi do našega skladišča ali dostavi do vas, lahko pride do zamude. V primeru zamude vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Račun in slovenska navodila boste prejeli na vaš elektronski naslov. Če jih slučajno po pomoti izbrišete, nas kontaktirajte inz veseljem vam jih ponovno pošljemo.

Za vse izdelke, ki so po zakonu predmet garancije, nudimo 1 leto garancijske dobe.

Za kakršnokoli pomoč, naročila ali vprašanja smo vam na voljo na telefonu 030/314-431 in elektronski pošti [email protected]

Izdelke lahko plačate s plačilnimi karticami, PayPalom ali dostavljalcu po povzetju.

Pakete dostavlja dostavna služba GLS. Pred dostavo vas dostavljalec kontaktira. V kolikor vas ni doma, lahko brezplačno uredite preusmeritev paketa v službo ali na drug naslov.
Paket lahko prevzamete tudi na OMV-ju, Petrolu, Trafiki 3DVA, BigBangu ali paketomatih.

Zadovoljstvo naših kupcev je za nas na prvem mestu, zato so vsi naši izdelki skrbno izbrani, imajo preverjeno kakovost ter so izdelani iz varnih materialov in v skladu s standardi EU.