CelluJoy PRO – masažni aparat proti celulitu

Masažni aparat s sesalno-grelnim učinkom uspešno pomaga pri odpravljanju nakopičenih maščob in zmanjševanju celulita na problematičnih predelih telesa. 

Pred uporabo aparata kožo najprej dobro očistite in nanjo nanesite veliko olja za telo.

Vključuje USB kabel za polnjenje, pralni set filtrov, nadomestne pokrovčke in pinceto za menjavo filtrov. 

39.90 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 06.02.

Deluje s tehniko vakuumske terapije s toplotnim učinkom za spodbujanje boljših rezultatov. Njegova ergonomska in prenosna zasnova omogoča enostavno uporabo, saj se popolnoma prilagodi vsakemu delu telesa.

Ker nima kabla je zelo priročen, saj ga lahko brezskrbno uporabljate kjerkoli želite. Napolni se preko priloženega USB kabla.

CelluJoy PRO masažni aparat proti celulitu s sesanjem in toploto učinkovito pomaga v boju proti celulitu in mlahavi koži.

Pred uporabo aparata kožo najprej dobro očistite in nanjo nanesite veliko olja za telo. Preprosto ga drsite po koži s počasnimi in neprekinjenimi gibi. Ima različne nastavitve sesanja in ogrevanja s svetlobnimi indikatorji in samodejnim izklopom.

Idealen je za noge, zadnjico, pas, trebuh in roke. Pred uporabo aparata kožo najprej dobro očistite in nanjo nanesite veliko olja za telo, da olajšate drsenje po koži.

Vključuje izredno dolg kabel USB na mikro USB, pinceto, pokrovčke in pralne nadomestne filtre, ki preprečujejo prodiranje losjonov in olj v napravo in s tem preprečujejo nastanek škode.

Lastnosti:
– masažni aparat proti celulitu z vakuumsko in grelno tehnologijo
– primeren je za noge, zadnjico, pas, trebuh in roke
– brezžično delovanje
– polnjenje preko USB kabla
– aparat se samodejno izključi po 25 minutah delovanja
– lahka in vodljiva ergonomska oblika

Specifikacije:
– 13 x 11 x 9,7 cm
– dolžina kabla: 2 m
– vhod: DC 5V / 2 A
– Baterija: 3,7 V / 1800 mAh / 15 W
– Funkcije: sesanje in toplota

V paketu prejmete: 
– masažni aparat ptori celulitu CelluJoy PRO
– pinceta
– rezervni filtri in pokrovčki
– USB polnilni kabel

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]