Car Shady – Zložljivo notranje senčilo za avto


Inovativno in praktično zložljivo senčilo za avto je obvezen pripomoček v vročih poletnih dneh!

V primerjavi s tradicionalnimi avto senčili ga na vetrobransko steklo namestite samo enkrat. Ko je nameščeno, ga odprete ali zaprete z enim samim potegom. Senčilo se zloži v zelo kompaktno obliko in ne moti med vožnjo.

 

22.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 06.02.

Izdelek je že na poti v naše skladišče.
Vaše naročilo bomo odposlali predvidoma 15.2.2023.

Enostavno odpiranje in zapiranje v 2 sekundah!

Zložljiva harmonikasta zasnova omogoča, da senčilo raztegnete na poljubno dolžino, ki ustreza dolžini vašega stekla. Ko je nameščeno, ga odprete ali zaprete z enim samim potegom, zataknete na držalo in že deluje.

Da se avto ne spremeni v vročo pečico

Senčilo je izdelano iz večplastnega materiala. Odsevna zgornja plast iz aluminijaste folije odbija sončno svetlobo in in tako učinkovito preprečuje dvig temperature v vozilu, spodnja plast iz poliestrske tkanine pa tvori toplotno pregrado, ki vročini zavira vstop v notranjost.

Inovativno in praktično

Odlično nadomestilo za staromodna avto senčila in nerodne “rešitve” s kartonskim papirjem, ki jih je potrebno nameščati vsakič znova, zavzamejo veliko prostora, saj jih je nemogoče lepo zložiti nazaj, poleg tega pa jih ob nenadni spremembi vremena še velikokrat namoči dež, vlaga in umazanija pa se nato preneseta v avto.

Izpostavljenost vročini in UV žarkom lahko povzroči prehitro staranje notranjih delov vozila, obledelost armaturne plošče in sedežev. Na to so še posebej občutljive usnjene prevleke, saj jih vročina izsuši, lahko postanejo otrdele in celo razpokajo.

Na obrabo in poškodbe, ki so posledica visokih temperatur, so dovzetne tudi elektronske komponente vozila – radio, navigacijski sistem in električne povezave pod armaturno ploščo, ki lahko pod vplivom visokih temperatur razpokajo ali se raztopijo, kar nemalokrat vodi v draga popravila.

Zaščitite svojo armaturno ploščo, sedeže in notranjost avtomobila pred vročino in UV žarki

Senčilo uspešno blokira kar 99% škodljivih UV žarkov in do 85% sončne energije, ter tako ščiti notranjost avtomobila pred pregrevanjem in podaljšuje življenjsko dobo notranjih delov.

Zunanja plast
Notranja plast

Univerzalno senčilo, prilagodljivo za večino modelov vozil

Zložljiva harmonikasta zasnova omogoča, da senčilo raztegnete na poljubno dolžino (do 155 cm),  prilagodite pa ga lahko tudi po višini, saj ga enostavno prirežete na želeno velikost. Tako se bo popolnoma prilegel različnim tipom vetrobranskih stekel v osebnih avtomobilih, enoprostorcih, terenskih vozilih, kombijih in dostavnih vozilih.    

Enostavna namestitev, brez sestavljanja

Montaža senčila je izjemno preprosta, saj ga lahko namestite v manj kot 2 minutah – brez kakršnega koli orodja!

Obe komponenti senčila pritrdite na notranjost vetrobranskega stekla s pomočjo vakuumskih priseskov. Ob pravilni namestitvi bo senčilo trdno stalo na svojem mestu, pripravljeno na uporabo.

Z nakupom prejmete: 1x senčilo za avto

Dimenzije: 65 cm (višina) x 155 cm (max. dolžina)
Material: plastika, poliester, silikon
Barva: srebrna

Previous
Next
Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]