Shelf Duo – Samolepilna odlagalna polička (set 2)

Praktična in vsestranska polička, ki jo lahko namestite kamorkoli – preprosto, hitro in brez vijačenja, saj se na podlago namesti kar s pomočjo samolepilnega držala!

Izdelana je iz kakovostne trde plastike. Je idealen pripomoček za odlaganje in organizacijo stvari v kopalnici, kuhinji, pisarni ali delavnici.

Set vsebuje 2 polički.

21.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 06.02.

Barva

Počisti

Barva:

Preprosta in hitra namestitev

To praktično in vsestransko poličko lahko namestite kamorkoli – preprosto, hitro in brez orodja!

Odstranite zaščitno folijo z držala, ga prilepite na gladko površino ter nanj nataknite poličko.

Idealen pripomoček za kopalnico

Polička nudi dovolj prostora za odlaganje in shranjevanje mil, šamponov, balzamov, ščetk in ostalih kopalniških potrebščin.

Ker zavzame zelo malo prostora, jo lahko namestite tja, kjer vam bo vedno pri roki, odcedna zasnova pa zagotavlja, da se v njej ne bo nikoli nabirala voda.

Prihranek prostora na kuhinjskem pultu

Poličko lahko v kuhinji uporabljate za odlaganje posodic, konzerv in začimb ali pa jo namestite nad kuhinjsko korito in vanjo zložite pomivalne pripomočke.

Tako prihranite vsak centimeter prostora, ki ga na pultu vedno primanjkuje.

Trpežen material

Polička je izdelana iz kakovostne trde plastike, kar ji zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Držalo poličke je opremljeno z močnim vodotesnim lepilnim slojem, ki poskrbi da bo vedno ostala na mestu.

Ne rjavi! Plastična zasnova je odporna na vodo, soparo v kopalnici, kuhinjsko paro in rjavenje.

Preprosta in elegantna oblika

S svojo gladko zaobljeno, moderno obliko, univerzalno belo ali svetlo sivo barvo in popolnoma prosojnim samolepilnim držalom se bo ta polička prilegala vsakemu prostoru in stilu.

In kar je najboljše – na steno jo lahko namestite brez vijačenja!

Z nakupom prejmete: SET 2 POLIČK Shelf Duo

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]