Prijava za obstoječe kupce

Elektronska pošta:
Geslo:
Prijavi se s Facebookom
Elektronska pošta za obnovitev gesla:
Kupuješ prvič? Registriraj se.
S tem si ustvarite svoj profil, s katerim lahko izkoristi ponudbe z norimi popusti. Registracija je popolnoma brezplačna.
X
Ime:
Priimek:
Elektronska pošta:
Ponovi elektronsko pošto:
Geslo:
Potrdite geslo:
Najbližje mesto:
Vaše geslo mora biti dolgo vsaj 6 znakov.
X
Nikoli več ne zamudite ponudbe!

Strinjam se s pogoji

Vnesite podatke in oddajte povpraševanje za vaš dopust!

Oddaj povpraševanje >>
Odgovor o prostem terminu boste prejeli v najkrajšem možnem času na vaš e-mail naslov

Naključne ponudbe

Organiziran 2-dnevni izlet: POMLADNA BRATISLAVA in DUNAJ z agencijo goHolidays | 25/26.4 in 1.5/2.5.2020 odhod iz LJ, CE ali MB 1 1 Dunaj, Bratis.

Popestrite svojo pomlad z dvodnevnim obiskom dveh evropskih prestolnic ob lepi modri Donavi - Dunaja in Bratislave! Ena od druge oddaljeni sta oddaljeni le dobrih 50 km, tako da izlet odlikujeta nenaporna vožnja in veliko znamenitosti na kupu. Pustite se prepričati dunajskemu svetovljanskemu utripu in slovaški domačnosti!
 • brat..
 • bratislava(8)
 • bratislava(7)
 • bratislava(6)
 • bratislava(5)
 • bratislava(4)
 • bratislava(3)
 • bratislava(2)
 • bratislava(1)
 • bratislava
 • bratislava(1)
PRETEKLA PONUDBA
Vaša cena: 79,90 €
Ekskluzivna ponudba


Ne zamudite nobene
priložnosti več.
0

100% varen in enostaven nakup!

Z nakupom prejmete


 • 2-dnevni organiziran izlet v BRATISLAVO in na DUNAJ z agencijo goHolidays - za 1 osebo
 • Avtobusni prevoz po programu (iz LJ, CE ali MB)
 • 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljnih sobah v hotelu 3*
 • Spremljanje v slovenskem jeziku
 • Zunanje oglede po programu
 • Organizacijo izleta
 • DDV
 • TERMINI IZLETA:
  - 25.4 - 26.4.2020 
  - 1.5. - 2.5.2020

Podrobnosti


Popestrite svojo pomlad z dvodnevnim obiskom dveh evropskih prestolnic ob lepi modri Donavi - Dunaja in Bratislave!

Ena od druge oddaljeni sta oddaljeni le dobrih 50 km, tako da izlet odlikujeta nenaporna vožnja in veliko znamenitosti na kupu.

Izlet poteka v organizaciji agencije goHolidays, na voljo pa sta dva termina: 25/26.4 in 1.5/2.5.2020

PREDVIDEN PROGRAM:

1. DAN: Zjutraj se bomo podali na pot proti slovaški prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Najprej se bomo podali na hribček nad mesto, kjer stoji ponosni
Bratislavski grad iz katerega se nam odpre ob lepem vremenu sijajna panorama na ravnico ob Donavi. Oglede bomo nadaljevali po simpatičnih ulicah slovaške metropole. Mimo ostankov obzidja, skozi Michaelova vrata in istoimenskega stolpa se bomo spustili do Mozartove in Lisztove hiše ter nadaljevali po gosposki ulici do katedrale sv.  Martina, ki je bila več kot dve stoletji kronska cerkev ogrskega kraljestva. Nekaj prostega časa za samostojne oglede, obisk kakšne pivnice in namestitev v hotelu. Vse, ki bi želeli v popoldanski čas dobro izkoristiti vabimo, da se z nami odpravite proti doplačilu na obisk slavnega spomenika in razgledne točke Slavin-a ter vzpona na zaščitni znak mesta – stolp Ufo nad mostom SNP. Nočitev.

2. DAN: Za vse ljubitelje gradov vam ponujamo, da se po zajtrku odpravite z nami proti doplačilu do sotočja Morave in Donave okrog 10 km iz mesta. Tam na vrhu skale stojijo ostanki nekoč ene najbolj ponosnih graščin – trdnjave Devin, ki je stoletja veljala za nepremagljivo. Uničiti jo je uspel šele slavni Napoleon. Povzpeli se bomo na vrh graščine in izvedeli legendo o deviškem stolpu. Dopoldne se bomo odpravili proti cesarskemu Dunaju. Odpravili se bomo na peš sprehod po središču mesta od trga Marije Terezije, mimo Ljudskega parka, zimske rezidence Habsburžanov Hofburga, Grabna do Štefanovega trga z mogočno mestno katedralo… Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, lahko si tudi privoščite znamenito Sacher torto ali pa pravi Dunajski zrezek ali preprosto uživate med množicami iz vsega sveta, ki obiskujejo predbožične stojnice. Popoldne še skok do letne rezidence Habsburžanov – dvorca Schönbrunn. Nekaj prostega časa za samostojen sprehode ali zadnji nakupe. Odhod proti domu v poznih popoldanskih/večernih urah..

Pustite se prepričati dunajskemu svetovljanskemu utripu in slovaški domačnosti!​
 


DUNAJ – Zahvaljujoč veličastni kulturni ponudbi, očarljivim znamenitostim ter dunajskemu udobju v t.i. gostiščih „Heurigen“ ali kavarnah je mesto postalo priljubljeno po vsem svetu. Dunaj vas pričakuje z muzeji in zbirkami mednarodnega formata, mednarodni sloves pa uživa tudi kot glasbeno mesto. Tu so ustvarjali skladatelji kot Strauß, Mozart, Beethoven in Haydn. Dunajski simfoniki štejejo v sam svetovni vrh, Državna opera sodi med vodilne mednarodne hiše, Dunajski dečki pa navdušujejo ljubitelje glasbe po vsem svetu, mesto pa se je uveljavilo tudi kot prestolnica muzikalov.
Istočasnost tradicionalnega in trenutno najpopularnejšega, kot je recimo ponudba restavracij in nakupovanja ter mednarodno priznana prireditvena scena (npr. prireditev Life Ball), vam poda edinstveno življenjsko občutje med zatopljenostjo in aktivnostjo. Dunaj pa vas pričakuje še z eno posebnostjo: za tako veliko mesto ima namreč izredno veliko število zelenih površin in rekreacijskih površin, kot so Dunajski gozd, jase v Pratru ali Donavski otok.

BRATISLAVA – Bratislava je v zadnjih letih eno najbolj živahnih mest v naši soseščini. Simpatično srednjeveško jedro je sijajno obnovljeno, slikoviti mostovi čez reko Donavo rastejo eden za drugim, izjemno bogata je ponudba (pre)številnih nakupovalnih središč. Slovaška metropola še posebej pritegne številne obiskovalce v predbožičnem času in novoletnem času, ko so številni mestni trgi zasedeni z bogato založenimi stojnicami, med letom pa velikokrat ostane spregledana. Mesto je sijajna destinacija, ki ponuja veliko več kot poceni nastanitve in nizke cene pijač. Središče mesta je idealno za brezskrbno raziskovanje, saj je - podobno kot Ljubljana - zaprto za promet in namenjeno le pešcem. Ozke uličice so polne zgodovine, restavracij in pivnic ter različnih lokalov in malih prodajaln. 

 

Opombe

 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite
 • 1 kupon velja za 1 osebo
 • Pred nakupom kupona prosimo preverite število prostih mest na tel. številki 030 680 234
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest
 • E-mail z rezervacijo pošljite takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu
 • V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni GSM
 • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
 • Obvezno doplačilo:
  PRIJAVNINA – 10 €/osebo
  se plača neposredno ponudniku (GoHolidays.si) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti (otroci do 18. leta imajo 5 € popusta pri plačilu prijavnine)
 • MOŽNA DOPLAČILA:
  – zagotovitev enoposteljne sobe 25 €/osebo
  – izlet na sotočje Morave in Donave ter grad Devin 12 € (otroci do 15. leta 5 €)
  – izlet Panorame Bratislave z vzponoma na Ufo in Slavin 10 € (otroci do 18. leta 6 €)
 • TERMINI IZLETA:
  - 25.4 - 26.4.2020 
  - 1.5. - 2.5.2020
 • VSTOPNA MESTA:
  4:30 Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP
  5:30 Celje - iz parkirišča dvorane Zlatorog
  6:15 Maribor - izpred glavne avtobusne postaje
 • Kuponi so unovčljivi za razpisane termine odhodov
Kupon je uspešno dodan v košarico

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.


Kupon je že v vaši košarici

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.


Izpostavljeno

Poglej vse ponudbe >>