Prijava za obstoječe kupce

Elektronska pošta:
Geslo:
Prijavi se s Facebookom
Elektronska pošta za obnovitev gesla:
Kupuješ prvič? Registriraj se.
S tem si ustvarite svoj profil, s katerim lahko izkoristi ponudbe z norimi popusti. Registracija je popolnoma brezplačna.
X
Ime:
Priimek:
Elektronska pošta:
Ponovi elektronsko pošto:
Geslo:
Potrdite geslo:
Najbližje mesto:
Vaše geslo mora biti dolgo vsaj 6 znakov.
X
Nikoli več ne zamudite ponudbe!

Strinjam se s pogoji

Vnesite podatke in oddajte povpraševanje za vaš dopust!

Oddaj povpraševanje >>
Odgovor o prostem terminu boste prejeli v najkrajšem možnem času na vaš e-mail naslov

Naključne ponudbe

Nepozabni 3-dnevni Silvestrski izlet v Bratislavo in Dunaj z goHolidays (30.12.2019 - 01.01.2020) 1-3 2 Bratislava

Reki, ki ji je pred več kot stoletjem J. Strauss nadel nadimek »Lepa plava« pravimo tudi žila Evrope. Ob njej ležita čisto blizu ena drugi tudi dve čudoviti pa vendar tako različni prestolnici Dunaj in Bratislava. Njuna lega ju je zaznamovala v novejšem obdobju tako, da so jima nadeli skupno ime TwinCity – mesti dvojčka.
 • 002.
 • dunaj3_medium.
 • dunaj_medium.
 • duna_medium.
 • 005.
 • 004.
 • 003.
 • 001.
PRETEKLA PONUDBA
Vaša cena: 99,90 €
Ekskluzivna ponudba


Ne zamudite nobene
priložnosti več.
2

100% varen in enostaven nakup!

Z nakupom prejmete


 • Ponudba 1 (99,90€):
  Cena za paket v tri-posteljni sobi v hotelu Nivy 3***

  *1 kupon velja za 1 osebo. Ponudba velja pri prijavi 3 oseb (hkratnem koriščenju 3 kuponov oz. pri zasedenosti apartmaja s 3 osebami)
 • Ponudba 2 (119,90€):
  Cena za paket v dvo-posteljni sobi v hotelu Nivy 3***
  *1 kupon velja za 1 osebo. Ponudba velja pri prijavi 2 oseb (hkratnem koriščenju 2 kuponov oz. pri zasedenosti apartmaja z 2 osebama)
 • Prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz LJ, CE ali MB)
 • Cestne pristojbine in parkirnine
 • Zunanji ogledi po programu
 • Slovensko spremljanje/vodenje v celotnem času trajanja izleta

  *Hotel Nivy -  je od centra oddaljen okrog 2 km. Sobe so opremljene s TWC. V okolici so trgovine in lokali. V neposredni bližini je postajališče javnega mestnega prevoza in taksi postaja. V hotelu je Wi-fi in proti doplačilu bazen ter savna center

Podrobnosti


BRATISLAVA IN DUNAJ ZA NOVO LETO
Reki, ki ji je pred več kot stoletjem J. Strauss nadel nadimek »Lepa plava« pravimo tudi žila Evrope. Ob njej ležita čisto blizu ena drugi tudi dve čudoviti pa vendar tako različni prestolnici Dunaj in Bratislava. Njuna lega ju je zaznamovala v novejšem obdobju tako, da so jima nadeli skupno ime TwinCity – mesti dvojčka.

30.12.2019
Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. Na Dunaj bomo prispeli v dopoldanskih urah. Po Tržaški ulici se bomo podali v mestno jedru. Videli bomo sloviti parlament, državno opero, muzejsko četrt in druge bogate palače. Peš se bomo sprehodili do veličastne katedrale sv. Štefana… Občudovali bomo tudi Hofburg – Gornji dvorec s špansko jahalno šolo in mnogimi spomeniki pomembnežem iz avstrijske zgodovine. Čas boste imeli seveda tudi za kulinarični znamenitosti Dunaja: sloviti dunajski zrezek in sacher torto. Popoldne se sledi cca 45 minut vožnje proti slovaški prestolnici, kamor bomo prispeli zgodaj zvečer. Namestitev v hotelu. Zvečer bo za najpogumnejše tudi možnost spoznavanja nočnega, nadvse bogatega utripa Bratislave.

31.12.2019
Po zajtrku se bomo podali na ogled mestnega jedra. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adam in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, pa palačo kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestleten deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek. Okrog poldneva bomo povabili ljubitelje žlahtne kapljice na izlet v vinorodno regijo Malih Karpatov, kjer bomo spoznavali odlične slovaške vrste vina. Popoldne povratek v hotel in priprave na najdaljšo noč v letu.

01.01.2020
Po zajtrku boste imeli možnost izleta do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrbeli za nepozabno skupinsko fotografijo. Povzpeli se bomo tudi na vrh mostu SNP, kjer se nahaja en najelegantnejših lokalov s fantastično panoramo na prestolnico. Še poslovilni kozarček in krenili bomo na pot proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali kakšno uro po njej.

Opombe

 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite
 • En kupon velja za eno osebo
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila:info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail zrezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm
 • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234
 • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.
 • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. 
 • Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti
 • Doplačilo na licu mesta:
  - turistična taksa 1,7 €/osebo/noč
 • Možna doplačila:
  - 15 €/osebo za voden ogled v Male Karpate z obiskom keramične delavnice in vinske kleti z degustacijo
  - voden ogled gradu Devin 10 €
  - vzpon na stolp Ufo in spomenik Slavin 9 €
  - 40 €/osebo za enoposteljno sobo (Hotel Nivy)
 • VSTOPNO MESTO:
  - Ljubljana - Dolgi most ob 4:00
  - Celje - parkirišče pred dvorano Zlatorog 5:00
  - Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 5:45
  *Odhod iz posameznega odhodnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih
 • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termin:
  - 30.12.2019 - 01.01.2020
Kupon je uspešno dodan v košarico

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.


Kupon je že v vaši košarici

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.


Izpostavljeno

Poglej vse ponudbe >>