Prijava za obstoječe kupce

Elektronska pošta:
Geslo:
Prijavi se s Facebookom
Elektronska pošta za obnovitev gesla:
Kupuješ prvič? Registriraj se.
S tem si ustvarite svoj profil, s katerim lahko izkoristi ponudbe z norimi popusti. Registracija je popolnoma brezplačna.
X
Ime:
Priimek:
Elektronska pošta:
Ponovi elektronsko pošto:
Geslo:
Potrdite geslo:
Najbližje mesto:
Vaše geslo mora biti dolgo vsaj 6 znakov.
X
Nikoli več ne zamudite ponudbe!

Strinjam se s pogoji

Vnesite podatke in oddajte povpraševanje za vaš dopust!

Oddaj povpraševanje >>
Odgovor o prostem terminu boste prejeli v najkrajšem možnem času na vaš e-mail naslov

Naključne ponudbe

Nepozabni 3-dnevni izlet v ZLATO PRAGO in DRESDEN z agencijo goHolidays (26.10.-28.10., 31.10.-2.11., 1.11.-3.11.2019, odhod iz LJ, CE in MB) STOP 1 2 Praga, Dresden

Praga je čudovito mesto tradicije in nepozabnih doživetij. Tudi vi izkusite čarovnijo v Pragi in se spotoma odpravite še v enega izmed najlepših nemških mest - Dresden.
 • dresden2.
 • dresden-praga.
 • praga-medium5.
 • dresden3.
 • dresden1.
 • praga(4)
 • praga(3)
 • praga(2)
 • praga(1)
 • praga
PRETEKLA PONUDBA
Vaša cena: 115,90 €
Ekskluzivna ponudba


Ne zamudite nobene
priložnosti več.
0

100% varen in enostaven nakup!

Z nakupom prejmete


 • Ponudba 1 vključuje (129,90 EUR):
  3-dnevni izlet v PRAGO z možnostjo obiska mesta DRESDEN za 1 osebo z agencijo goHolidays (odhod 26.10. - 28.10.2019)
 • Ponudba 2 vključuje (119,90 EUR): 
  3-dnevni izlet v PRAGO z možnostjo obiska mesta DRESDEN za 1 osebo z agencijo goHolidays (odhod 31.10. – 2.11.2019
 • Ponudba 3 vključuje (115,90 EUR): 
  3-dnevni izlet v PRAGO z možnostjo obiska mesta DRESDEN za 1 osebo z agencijo goHolidays (odhod 1.11. – 3.11.2019)

   
 • Avtobusni prevoz po programu (iz LJ, CE, MB)
 • 2x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu 3*
 • Turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku
 • Zunanje oglede po programu
 • Organizacijo izleta
 • Vse cestnine, cestne pristojbine, parkirnine
 • DDV
 • TERMIN IZLETA: (26.10 – 28.10.2019, 31.10 – 2.11 in 1.11 – 3.11.2019)

Podrobnosti


Praga je čudovito mesto tradicije in nepozabnih doživetij. Tudi vi izkusite čarovnijo v Pragi in se spotoma odpravite še v enega izmed najlepših nemških mest - Dresden ali "Firence na Labi", kot nekateri imenujejo mesto zaradi njegove bogate arhitekturne dediščine.

Vabimo vas na nepozaben 3-dnevni izlet na raziskovanje skritih kotičkov Prage in Dresdna z agencijo goHolidays! Kuponi so unovčljivi za termin izleta 23.-25.6.2017.

PROGRAM
1. DAN
V jutranjih urah odhod iz Slovenije in vožnja mimo Gradca, Dunaja, Brna proti češki metropoli. V poznih dopoldanskih urah bomo prispeli v Zlato mesto. Že na vpadnici se bomo čudili elegantnemu predelu Višehrad in se zapeljali čisto blizu mogočne stavbe Narodnega muzeja. Odpravili se bomo na peš ogled starega mestnega jedra. Pričeli bomo na največjem trgu sv. Vaclava, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Vaclavak. Mimo slavnih hotelov Evropa in Jalta do osrednje postaje podzemne železnice. Čudili se bomo svetovljanskemu vrvežu, pouličnim umetnikom in vonju po slastnih praških klobasicah. Na staromestnem trgu se bomo ustavili pri slavni astronomski uri Orloj, se posvetili bitki pri Beli gori, knjigarni Kafka in spomeniku verskemu reformatorju in narodnem buditelju Janu Husu. Po zaviti Karlovi ulici se bomo podali še do enega najbolj znanih in najlepših mostov na svetu: Karlovem mostu. Navdušilo nas bo nabrežje Vltave, ki ji je skladatelj Smetana postavil v svoji glasbeni pesnitvi brezčasni spomenik. Izvedeli pa bomo tudi legendo o Janezu Nepomuku – njegov kip je najbolj obiskan in fotografiran med vsemi na Karlovem mostu – vzrok vam bo pa zaupal seveda naš vodnik/ca. Sledil bo prosti čas za lastne sprehode in nakupe ali prvo češko pivce. Pozno popoldne namestitev v hotelu in nočitev.

2. DAN
Po zajtrku vam dopoldan ponujamo izlet do enega najlepših mest v Nemčiji – Dresdna (doplačilo). Najprej se bomo ustavili v kompleksu Zwinger, ki velja za eno najboljših baročnih stvaritev na svetu. Zgraditi jo je dal Avgust Močni – saški knez in poljski kralj. Sledi ogled ostalih mestnih znamenitosti severnih Benetk, kakor tudi imenujejo mesto. Zvečer predlagamo večerjo v kateri izmed praških pivnic (doplačilo) ali druženje v živahnem mestnem središču.

3. DAN
Po zajtrku Vam ponujamo, da Prago spoznate še z druge perspektive. Vabimo Vas na 1-urno panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi (doplačilo). Med vožnjo se Vam bodo ponudile najboljše lokacije za fotografije Karlovega mostu in kraljevega gradu Hradčani. Nekaj prostega časa za sprehod po Pariški ulici do glavnega trga in morda porcijo legendarne praške šunke. Opoldne vam ponujamo še ogled Praškega gradu Hradčani (doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik.

PRAGA
Praga je čudovito mesto tradicije in nepozabnih doživetij. Je glavno mesto Češke in je obenem tudi največje mesto. Mesto krasi reka Vltava in ima prečudovito ter dobro ohranjeno srednjeveško mestno jedro Hradčani (Hradčany) in znamenite ostale predele mesta kot so Malá Strana na levem ter Staré Město in Nové Město na desnem bregu Vltave. Praga je eno od najlepših evropskih mest. Arhitekturno zagotovo izstopa nekdanji dvorec čeških kraljev, sedaj pa sedež češke vlade Hradčani. Projekt prenove je v času predsednika Masaryka izdelal znameniti slovenski arhitekt Jože Plečnik. V Pragi so 11. maja 2006. odkrili prvi javni spomenik na Praškem gradu v čast Jožeta Plečnika. Postavljeni doprsni kip Plečnika je delo njegove učenke, arhitektke Vladimire Bratuž Lake. Praga ima izredno kulturno arhitektonsko zapuščino, saj so jo gradili in razvijali več kot tisoč let, tako da so tu delovali mnogi pomembni arhitekti. Kot takšno so Prago leta 1992 uvrstili kot arhitekturni spomenik svetovne dediščine UNESCO. Mesto je tudi drugo svetovno vojno prestalo brez večjih vojaških operacij. Praga je kulturni center Češke, saj vsebuje mnogo kipov, gledališč, oper, koncertnih dvoran, galerij in glasbenih društev. Praga premore tudi čudovite in lepo urejen vrtove in parke, ki jih je približno 250. Večina teh je postala odprta javnosti šele po letu 1989. Največ vrtov je oblikovanih v baročnem in renesančnem stilu. Praga ima dobro razvejan javni prevoz, ki obsega tri proge metroja, tramvaj in avtobusni prevoz. V mestu se nahaja tudi sodobno opremljeno mednarodno letališče Ruzyne, za prispele turiste pa je v Pragi zelo dobro poskrbljeno. Številni hoteli so cenovno ugodni, poskrbljeno pa je tudi za bolj razvajene in prestižne turiste. V Pragi je čudovito poskrbljeno tudi za turiste, željnih raznih spominkov. Bogata ponudba lokalnih spominkov je turistom na vsakem koraku, posebej pa še v strogem turističnem delu. Seveda ne smemo pozabiti na posebno znamenitost prekrasne češke pirhe (Kraslice), ki so zelo lep spominek, ki bo prišel še posebej prav za veliko noč.

DRESDEN
Dresden je glavno mesto nemške zvezne dežele Saške. Nahaja se v vzhodnem delu Nemčije, v dolini reke Labe, približno 30 km od češke meje. Zaradi arhitekturnih biserov mu pravijo tudi »Firence na Labi«. Ena od njegovih največjih znamenitosti je most Waldschlößchenbrücke. Mesto je znano po dogodku iz druge svetovne vojne, ko so ga zavezniki z bombardiranjem povsem uničili. Mesto je znano po zelo bogati kulturni dediščini in je bilo leta 2004 uvrščeno na UNESCOv seznam, vendar je ta status izgubilo zaradi načrtovanega modernega mostu čez reko Labo. Mesto je tudi eno najbolj zelenih mest v Evropi, saj je kar 60% površin zelenih, ponaša se tudi s preko 15 000 spomeniki. 

Opombe

 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite
 • 1 kupon velja za 1 osebo
 • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-naslov info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest
 • Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina.
 • Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu
 • V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm
 • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. 
 • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. 
 • Prijavnina v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača  neposredno pri ponudniku
 • Možna doplačila:
  - 1 urna panoramska vožnja z ladjico po Vltavi 13 eur (otroci do 18 leta 5 eur),
  - Dnevni izlet v Dresden 21 eur (otroci do 18 leta 10 eur),
  - Ogled gradu Hradčani z vstopnino in lokalnim vodenjem v hrvaškem jeziku 19 eur.
  - Doplačilo za enoposteljno sobo 40 €.
 • VSTOPNA MESTA:
  - Ljubljana:
  1:00 - parkirišče Dolgi most, obračališče LPP
  - Celje: 2:00 - parkirišče dvorane Zlatorog
  - Maribor: 2:45 - pred glavno avtobusno postajo
 • TERMIN ODHODA: 26.10 – 28.10.2019, 31.10 – 2.11 in 1.11 – 3.11.2019
  * Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb
 • Kuponi so unovčljivi za razpisan termin odhoda (26.10 – 28.10.2019, 31.10 – 2.11 in 1.11 – 3.11.2019)
Kupon je uspešno dodan v košarico

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.


Kupon je že v vaši košarici

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.


Izpostavljeno

Poglej vse ponudbe >>