Prijava za obstoječe kupce

Elektronska pošta:
Geslo:
Prijavi se s Facebookom
Elektronska pošta za obnovitev gesla:
Kupuješ prvič? Registriraj se.
S tem si ustvarite svoj profil, s katerim lahko izkoristi ponudbe z norimi popusti. Registracija je popolnoma brezplačna.
X
Ime:
Priimek:
Elektronska pošta:
Ponovi elektronsko pošto:
Geslo:
Potrdite geslo:
Najbližje mesto:
Vaše geslo mora biti dolgo vsaj 6 znakov.
X
Nikoli več ne zamudite ponudbe!

Strinjam se s pogoji

Vnesite podatke in oddajte povpraševanje za vaš dopust!

Oddaj povpraševanje >>
Odgovor o prostem terminu boste prejeli v najkrajšem možnem času na vaš e-mail naslov

Naključne ponudbe

Odlični 3-dnevni organizirani izlet v PRAGO z možnostjo obiska DRESDNA z goHolidays (23. 6.-25. 6. 2019)- Odhod iz Ljubljane, Celja ali Maribora 1 2 Praga, Dresden

Praga je čudovito mesto tradicije in nepozabnih doživetij. Tudi vi izkusite njeno čarobnost, spotoma pa se lahko odpravite še v enega izmed najlepših nemških mest - Dresden.
 • praga-dresden-krovna.
 • praga-medium5.
 • dresden3.
 • dresden2.
 • dresden1.
 • praga(4)
 • praga(3)
 • praga(2)
 • praga(1)
 • praga
PRETEKLA PONUDBA
Vaša cena: 129,90 €
Ekskluzivna ponudba


Ne zamudite nobene
priložnosti več.
4

100% varen in enostaven nakup!

Z nakupom prejmete


 • 3-dnevni ORGANIZIRAN IZLET v PRAGO z možnostjo obiska mesta DRESDEN (za 1 osebo) – z agencijo goHolidays
 • Avtobusni prevoz po programu (iz LJ, CE, MB)
 • 2x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu 3*
 • Turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku
 • Zunanje oglede po programu
 • Organizacijo izleta
 • Vse cestnine, cestne pristojbine, parkirnine
 • TERMIN: 23.6.–25.6.2019

Podrobnosti


Praga je čudovito mesto tradicije in nepozabnih doživetij. Tudi vi izkusite njeno čarobnost, spotoma pa se lahko odpravite še v enega izmed najlepših nemških mest - Dresden ali "Firence na Labi", kot nekateri imenujejo mesto zaradi njegove bogate arhitekturne dediščine.

Vabimo vas na nepozaben 3-dnevni izlet z raziskovanjem skritih kotičkov Prage in Dresdna z agencijo goHolidays! Izlet bo potekal od 23. 6.-25. 6. 2019.
PROGRAM

1. dan
V jutranjih urah odhod iz Slovenije in vožnja mimo Gradca, Dunaja, Brna proti češki metropoli. V poznih dopoldanskih urah bomo prispeli v Zlato mesto. Že na vpadnici se bomo čudili elegantnemu predelu Višehrad in se zapeljali čisto blizu mogočne stavbe Narodnega muzeja. Odpravili se bomo na peš ogled starega mestnega jedra. Pričeli bomo na največjem trgu sv. Vaclava, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Vaclavak. Mimo slavnih hotelov Evropa in Jalta do osrednje postaje podzemne železnice. Čudili se bomo svetovljanskemu vrvežu, pouličnim umetnikom, vonju po slastnih praških klobasicah in bogato okrašenim ulicam. Na staromestnem trgu se bomo ustavili pri slavni astronomski uri Orloj, se posvetili bitki pri Beli gori, knjigarni Kafka in spomeniku verskemu reformatorju in narodnem buditelju Janu Husu. Zagotovo boste opazili ali pa vas bo premamil vonj slavne praške šunke in zanimive sladice s smešnim imenom Trdelnik. Po zaviti Karlovi ulici se bomo podali še do enega najbolj znanih in najlepših mostov na svetu: Karlovem mostu. Navdušilo nas bo nabrežje Vltave, ki ji je skladatelj Smetana postavil v svoji glasbeni pesnitvi brezčasni spomenik. Izvedeli pa bomo tudi legendo o Janezu Nepomuku – njegov kip je najbolj obiskan in fotografiran med vsemi na Karlovem mostu – vzrok vam bo pa zaupal seveda naš vodnik/ca. Sledil bo prosti čas za lastne sprehode in nakupe ali prvo češko pivce. Pozno popoldne namestitev v hotelu. Zvečer predlagamo večerjo v kateri izmed praških pivnic (doplačilo) ali druženje v živahnem mestnem središču.

2. dan
Po zajtrku vam dopoldan ponujamo izlet do enega najlepših mest v Nemčiji – Dresdna (doplačilo). Najprej se bomo ustavili v kompleksu Zwinger, ki velja za eno najboljših baročnih stvaritev na svetu. Zgraditi jo je dal Avgust Močni – saški knez in poljski kralj. Sledi ogled ostalih mestnih znamenitosti severnih Benetk, kakor tudi imenujejo mesto. Lahko pa namesto obiska Dresdna preživite dan v Pragi in se odpravite raziskovati svoje najljubše kotičke pisane metropole. Pozno popoldne vrnitev v Prago. Nočitev!

3. dan
Po zajtrku vam ponujamo, da Prago spoznate še z druge perspektive. Vabimo Vas na 1-urno panoramsko vožnjo z ladjico po Vltavi (doplačilo). Med vožnjo se vam bodo ponudile najboljše lokacije za fotografije Karlovega mostu in kraljevega gradu Hradčani. Nekaj prostega časa za sprehod po Pariški ulici do glavnega ali skok do slikovite židovske četrti. Opoldne vam ponujamo še ogled Praškega gradu Hradčani (doplačilo).  Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik. Popoldne bomo Prago zapustili, se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.


PRAGA
Praga je glavno mesto in obenem tudi največje mesto Češke. Mesto krasi reka Vltava, ima prečudovito ter dobro ohranjeno srednjeveško mestno jedro Hradčani (Hradčany) in znamenite ostale predele mesta, kot so Malá Strana na levem ter Staré Město in Nové Město na desnem bregu Vltave. Praga je eno od najlepših evropskih mest. Arhitekturno zagotovo izstopa nekdanji dvorec čeških kraljev, sedaj pa sedež češke vlade Hradčani. Projekt prenove je v času predsednika Masaryka izdelal znameniti slovenski arhitekt Jože Plečnik. V Pragi so 11. maja 2006 odkrili prvi javni spomenik na Praškem gradu v čast Jožeta Plečnika. Postavljeni doprsni kip Plečnika je delo njegove učenke, arhitektke Vladimire Bratuž Lake. Praga ima izredno kulturno-arhitekturno zapuščino, saj se je razvijala več kot tisoč let, tam pa je delovalo tudi mnogo pomembnih arhitektov. Leta 1992 je bila kot arhitekturni spomenik uvrščena na seznam svetovne dediščine UNESCO. Je kulturni center Češke, ki se ponaša s številnimi kipi, gledališči, operami, koncertnimi dvoranami, galerijami in glasbenimi društvi. Mesto premore tudi čudovite in lepo urejene vrtove in parke, ki jih je približno 250. Največ vrtov je oblikovanih v baročnem in renesančnem stilu. Večina teh se je javnosti odprla šele po letu 1989. Praga ima tudi dobro razvejan javni prevoz, ki obsega tri proge metroja, tramvaj in avtobusni prevoz. V mestu se nahaja sodobno opremljeno mednarodno letališče Ruzyne, za prispele turiste pa je v Pragi zelo dobro poskrbljeno. Številni hoteli so cenovno ugodni, poskrbljeno pa je tudi za bolj razvajene in prestižne turiste. Bogata ponudba lokalnih spominkov je turistom na vsakem koraku, še posebej v strogem turističnem delu. Seveda ne smemo pozabiti na posebno znamenitost - prekrasne češke pirhe (Kraslice), ki so zelo lep spominek, ki bo prišel še posebej prav za veliko noč.


DRESDEN
Dresden je glavno mesto nemške zvezne dežele Saške. Nahaja se v vzhodnem delu Nemčije, v dolini reke Labe, približno 30 km od češke meje. Zaradi arhitekturnih biserov mu pravijo tudi »Firence na Labi«. Ena od njegovih največjih znamenitosti je most Waldschlößchenbrücke. Mesto je znano po dogodku iz druge svetovne vojne, ko so ga zavezniki z bombardiranjem povsem uničili. Dandanes se ponaša z zelo bogato kulturno dediščino, krasi ga preko 15.000 spomeniki. Leta 2004 je bilo uvrščeno na seznam UNESCO, vendar je ta status izgubilo zaradi načrtovanega modernega mostu čez reko Labo. Mesto je tudi eno najbolj zelenih mest v Evropi, saj je kar 60% površin zelenih.

Opombe

 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite
 • 1 kupon velja za 1 osebo
 • Informacije o izletu in prostih mestih tudi na: 030 680 234
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-naslov info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest
 • E-mail z rezervacijo pošljite takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu
 • V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, izlet, datum potovanja, elektronski naslov in kontaktni GSM
 • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
 • PRIJAVNINA – 10 €/osebo se plača neposredno pri ponudniku (na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti), za otroke do 18. leta znaša 5 €/osebo
 • Možna doplačila:
  - 1-urna panoramska vožnja z ladjico po Vltavi 13 €/osebo (otroci do 18. leta 6 €/osebo);
  - dnevni izlet v Dresden 21 €/osebo (otroci do 18. leta 10 €/osebo);
  - ogled gradu Hradčani z vstopnino in lokalnim vodenjem v hrvaškem jeziku 19 €/osebo;
  - enoposteljna soba 40 €.
 • VSTOPNA MESTA:
  1:00  Ljubljana - parkirišče Dolgi most, obračališče LPP
  2:00 Celje - parkirišče dvorane Zlatorog
  2:45 Maribor - pred glavno avtobusno postajo
 • TERMIN IZLETA: 23.6.–25.6.2019
  *Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb
 • Kuponi so unovčljivi na razpisane termine odhodov
Kupon je uspešno dodan v košarico

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.


Kupon je že v vaši košarici

Želeno število kuponov lahko spremenite na blagajni.

Kliknite "Na blagajno" za zaključek nakupa ali "Nazaj na ponudbe" za ogled in nakup ostalih ponudb.


Izpostavljeno

67%
BODY.
2020-06-06T00:00
9,90 €
29,90 €
67%
BODY.
2020-06-06T00:00
9,90 €
29,90 €
50%
NOGAVICE VISOKE BAMBUS2.
2020-06-08T00:00
7,45 €
14,90 €
50%
PIŽAMA UNICORN.
2020-06-06T00:00
14,90 €
30,00 €
54%
BAMBOO2.
2020-06-06T00:00
6,90 €
14,90 €
50%
NOGAVICE VISOKE BAMBUS2.
2020-06-08T00:00
7,45 €
14,90 €
68%
hlace-1.
2020-06-06T00:00
12,90 €
40,00 €
54%
BAMBOO2.
2020-06-06T00:00
6,90 €
14,90 €
50%
slika-majica-z.
2020-06-06T00:00
12,90 €
25,90 €
50%
MODEL 2.
2020-06-06T00:00
14,90 €
29,80 €
50%
hlacke-1.
2020-06-06T00:00
6,90 €
13,80 €
65%
fantovske boksarice.
2020-06-06T00:00
6,90 €
19,90 €
75%
kompres-zzad1.
2020-06-06T00:00
9,90 €
39,90 €
75%
kompres-zzad1.
2020-06-06T00:00
9,90 €
39,90 €
63%
majice33.
2020-06-06T00:00
14,90 €
39,90 €
70%
kompres-brez2.
2020-06-06T00:00
5,90 €
19,90 €
50%
PIŽAMA UNICORN.
2020-06-06T00:00
14,90 €
30,00 €
67%
BODY.
2020-06-06T00:00
9,90 €
29,90 €
67%
BODY.
2020-06-06T00:00
9,90 €
29,90 €
Poglej vse ponudbe >>