VacuEar – Električni čistilec-aspirator ušesnega masla


Iz ušesa nežno, a učinkovito izsesa ušesno maslo in drugo umazanijo, ki se je nabrala v njem. Je veliko boljša izbira kot vatirana paličica, saj masla ne potiska naprej v notranjost ušesa, ampak ga shrani v posebnem rezervoarčku, ki ga po uporabi enostavno izpraznite. 

V paketu prejmete dva čistilna nastavka, ki ju lahko očistite in uporabite ponovno ter tako zagotovite čista ušesa vsej družini!

* Deluje na baterije (1x AAA). Baterija ni priložena!
** Vračilo izdelka ni možno!

29.90 17.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 10.05.

Dostava paketov poteka normalno
Glede na situacijo s COVID-19, je spletno nakupovanje najvarnejši način nakupovanja.

Čistilec ušes VacuEar iz ušesa nežno in učinkovito izsesa ušesno maslo in druge nečistoče, ki so se nabrale v njem!

Veliko bolj učinkovit kot vatirana paličica
Izsesa vso umazanijo, ki jo z vatirano paličico lahko čistimo le »po občutku« in jo včasih s paličico celo potisnemo le še globlje v uho. VacuEar umazanije ne potiska nikamor, ampak jo nežno odstrani iz ušesa s pomočjo sesalnega učinka in rahle vibracije.

Idealen za otroke in starostnike
Ergonomsko oblikovan sesalni nastavek je izdelan iz mehke plastike in je primeren za čiščenje ušes vseh velikosti. Dolžina nastavka je prilagojena globini ušesnega kanala, tako da vam ni treba skrbeti, da bi med čiščenjem nastavek potisnili pregloboko in pri tem poškodovali bobnič.

Pralni nastavki za večkratno uporabo
V paketu prejmete dva čistilna nastavka, ki ju lahko očistite in uporabite ponovno ter tako zagotovite čista ušesa vsej družini.

Čista ušesa, jasen zvok
V primerjavi s klasičnimi vatiranimi paličicami, pri katerih se pogosto zgodi, da ušesnega masla ne očistimo, ampak ga potisnemo le še globlje v uho, kar lahko povzroči celo nastanek čepka iz masla in poslabšan sluh, aspiracija oz. izsesavanje velja za najboljši način odstranjevanja presežka ušesnega masla pri otrocih in odraslih.

1, 2, 3 – čista ušesa!
Pritisnite gumb, previdno vstavite čistilno šobo v ušesni kanal in čistilec bo naredil svoje – s pomočjo rahle vibracije in sesanja bo izsesal maslo in umazanija iz ušesa.

Odlična moč sesanja in tiho delovanje
Čistilec ima vgrajen kakovosten motorček, ki lahko iz ušesa izsesa prašno umazanijo in delce ušesnega masla. Tiho delovanje zagotavlja, da nimate neprijetnega občutka, ko aparat vstavite v uho.

Prenosen, lahek in kompakten
Uporabljate ga lahko kjerkoli in kadarkoli! Žepna velikost omogoča, da ga zlahka vzamete s seboj vsepovsod, za delovanje pa potrebuje le eno baterijo, tako da vam ne bo treba iskati vtičnic.

Tudi čiščenje aparata je popolnoma enostavno
Po čiščenju odstranite sesalni nastavek in ga sperite z vodo, za čiščenje filtra v notranjosti aparata pa uporabite priloženo krtačko.

Lastnosti:
– učinkovito izsesa ušesno maslo in umazanijo iz ušesa
– žepna velikost / prenosen in kompakten
– neboleče in varno čiščenje, brez skrbi, da bi poškodovali bobnič
– enostavna uporaba
– idealen za otroke in starostnike
– nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu
– z dvema nastavkoma, ki se ju lahko očisti in uporabi ponovno
– tiho delovanje
– deluje na baterijo (1x AAA) – baterija ni priložena!

Specifikacije:
– barva: modro-bela
– material: plastika, silikon
– napajanje: 1x AAA baterija (ni vključena)
– dimenzije izdelka: 13 x 2,5 cm

V paketu prejmete:
1x čistilec-aspirator ušesnega masla
2x nastavek za čiščenje
1x priročna čistilna krtačka (za filter)
1x plastična škatla za shranjevanje

Aparat deluje na baterijo (1x AAA). Baterija ni priložena!
Vračilo izdelka ni možno!

 

Ali ste vedeli?
Ušesno maslo (lat. cerumen) je popolnoma naraven pojav, njegova vloga v ušesu pa je, da ohranja normalno stanje kože v sluhovodu ter v njem preprečuje razmnoževanje bakterij, gliv in mikroorganizmov. Težava nastane, ko se zaradi povečane količine masla tvori zamašek, ki lahko povzroči srbečico, vnetja, poslabšanje sluha, v nekaterih primerih celo bolečino, zaradi česar je redno čiščenje ušes ključnega pomena.

Splošno znano je, da se pri uporabi vatiranih paličic za čiščenje ušes pogosto zgodi, da le-te potisnejo ušesno maslo še bolj v notranjost sluhovoda, proti bobniču, kar lahko povzroči nastanek zamaška (čepa) ali ujet zrak v sluhovodu in posledično poslabšan sluh.

Najustreznejši način odstranjevanja masla iz ušesa, brez da bi ga potiskali še globlje v uho, je zagotovo tako, da med prhanjem v uho spustimo nekaj mlačne vode, ki jo nato pustimo, da steče iz ušesa, oz. tako, da uho očistimo s pomočjo mehke čistilne brisačke ali robčka. Kot najboljši način za odstranjevanje presežka ušesnega masla pri otrocih in odraslih pa velja izsesavanje oz. aspiracija s pomočjo odstranjevalca ušesnega masla, kar je še posebej primerno za vse, ki se jim maslo nabira in proizvaja v večjih količinah.

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]