Sink Organizer – Organizator za pomivalno korito

Praktični organizator, s katerim lahko hitro in učinkovito uredite prostor na kuhinjskem pultu! Ima prostorno košarico za odlaganje pomivalnih pripomočkov ter dvojno držalo za odcejanje in sušenje kuhinjskih krp.

Raztegljiv dizajn omogoča, da se košarica organizatorja popolnoma prilagodi velikosti vašega pomivalnega korita.

16.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 27.06.

Odličen pripomoček za ureditev in organizacijo kuhinje!
Sink Organizer je raztegljivo stojalo za pomivalno korito, s katerim lahko organizirate in sprostite prostor na kuhinjskem pultu na čisto enostaven način.

Prostor za vse čistilne pripomočke
Organizator ima prostorno košarico za shranjevanje vseh pripomočkov, ki jih potrebujete med pomivanjem – gobic, krtačk, krp, detergentov, mil ipd.

Nič več mokrih gobic z zatohlim vonjem
Mokre gobice in vlažne krpe za brisanje so idealno gojišče bakterij, zato je odcejanje in sušenje gobic in krp ključnega pomena za preprečevanje razvoja bakterij, zatohlega vonja in smradu. Praktično stojalo na organizatorju omogoča učinkovito odcejanje in sušenje krp, košarica z luknjicami pa zagotavlja hitro odtekanje in preprečuje zadrževanje vode. Sink Organizer tako krpe ohranja suhe in prezračene ter podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Za higiensko odlaganje pripomočkov
Gobic in krp vam ne bo treba več sušiti ob pomivalnem koritu ali jih celo puščati v njem, kjer se ponovno namočijo vsakič, ko odprete pipo. Poleg tega bodo vse gobice in krpe, postavljene na eno mesto, videti veliko bolj organizirano.

Praktična postavitev
S pomočjo stojala na pomivalnem koritu boste imeli pripomočke za pomivanje posode čisto pri roki, a vseeno ločeno od umazane posode in vode v koritu.

Za pomivalna korita vseh velikosti
Sink Organizer ima raztegljivo zasnovo, ki zagotavlja, da se košarica organizatorja popolnoma prilagodi velikosti vašega pomivalnega korita. Košarica meri od 36 cm do 50 cm (raztegnjena).

Enostavno za namestitev in čiščenje
Namestitev organizatorja je čisto preprosta, saj pri tem ne potrebujete orodja ali lepila. Sink Organizer samo sestavite in postavite na rob pomivalnega korita. Hitra namestitev omogoča tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje organizatorja.

Prilagodljiva oblika
V kolikor ne potrebujete držala za sušenje krp, lahko držalo odstranite in uporabljate samo košarico za shranjevanje.

Sink Organizer – za urejeno, pospravljeno in organizirano kuhinjo!

Lastnosti:
✓ Praktičen pripomoček za shranjevanje čistilnih pripomočkov (gobic, krp, krtačk, detergentov, mil ipd.)
✓ Raztegljiva košarica se prilagodi pomivalnim koritom vseh velikosti
✓ Z dvojnim držalom za učinkovito sušenje krp in gobic po pomivanju
✓ Luknjičasta košarica za hitro odcejanje, preprečuje zbiranje vode in rast bakterij ter nastanek zatohlega vonja in smradu
✓ Higiensko odlaganje čistilnih pripomočkov
✓ Podaljšana življenjska doba gob in krpic
✓ Organiziran kuhinjski pult in prihranek prostora

Barva: temno modra ali temno siva 
Dimenzije: dolžina: od 36 do 50 cm / širina: 8.5 cm / višina 28 cm
Material: plastika (PP)

Paket vsebuje:
1x organizator za pomivalno korito Sink Organizer

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]