Nogavice za suho, razpokano in odebeljeno kožo na petah

Par Mehkih silikonskih Nogavic, da se znebite SUHE, RAZPOKANE in TRDE kože na petah na hiter, enostaven in naraven način.

 

Z mehkimi nogavičkami bo odebeljena, trda in razpokana koža na stopalih samo še preteklost!

12.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v sre., 18.05.

Vedno več ljudi ima probleme s suho, razpokano in trdo kožo na na petah. Če ste eden izmed njih in vam velikokrat zmanjka časa za nego pet in stopal, so Silikonske nogavice idealne za vas. VivoVita Silikonske nogavice so rešitev za vse, kateri si želijo hitro in enostavno rešitev za suhe, razpokane, hrapave in trde pete.

 Suhe pete največkrat nastanejo zaradi neprimerne obutve, dolgega in pretiranega stanja na nogah, dolgotrajnega teka in hoje, prekomerne telesne teže, zaradi hoje brez nogavic ali bose hoje, starosti….

Recite konec trdi koži na stopalih! Ne bo vam jo več potrebno odstranjevati z, nič kaj prijaznimi, strgali in britvicami. VivoVita mehke Silikonske nogavičke so preproste, enostavne in popolnoma nebolečo rešitev za vaš problem. Silikonske nogavičke, bodo rešile vaše težave s stopali. Z mehko silikonsko nogavičko bo trda, odebeljena, hrapava in razpokana koža na stopalih preteklost. Naj vam ne bo nikoli več nerodno zaradi grdih, suhih in razpokane kože na peti in nikoli več ne razstrgajte nogavic zaradi suhih pet. Svileno mehko kožo lahko pridobite v zelo kratkem času v objemu svojega doma in to brez obiskov dragih salonov.

Uporaba:
Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi silikonske nogavice za peto so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Zaradi zelo prijetnega in udobnega materiala (Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen.) lahko ščitnike nosite vsakodnevno v udobni obutvi. Ni moteč, saj ne tišči in ne žuli.

Mehko silikonsko NOGAVICO za SUHO in RAZPOKANO KOŽO na PETAH, lahko uporabljate ves dan
Uporaba PONOČI:
1. Noge namakajte v topli vodi vsaj 10-minut
2. nanesite na pete katerokoli vlažilno kremo
3. obujte silikonsko nogavičko

Uporaba PODNEVI:
1. Preden se nogavičko obujete si umijte noge
2. na pete si natanko namažete z vlažilno kremo in počakajte da se krema vpije – če nimate časa, jo lahko tudi obrišete ali pa se z njo ne namažete, da vam ne bo med hojo drsela noga. Proti drsenju lahko uporabite tudi otroški puder – tako da ga malo posipate v notranjost nogavičke preden jo obujete.

Priporočljivo:

  • Pri SUHI in RAZPOKANI koži na PETAH
  • Za TEKAČE – za udobnejši in lažji korak/tek
  • Pri nošenju VISOKIH PET – manjši pritisk na noge
  • Proti ŽULJEM – zaščita, da vas novi ali stari ČEVLJI ne ožulijo
  • Tistim, kateri so veliko na nogah

Vaša “nova stopala” bodo tako nežna in mehka, kot jih niste imeli že leta!

Čiščenje – pod mlačno tekočo vodo. Preden spet nataknete na nogo, jih dobro osušite in spet uporabite.
Material – Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen.
Velikost – Univerzalna (od 35 – 45 številke nog/čevljev)
Dimenzije: 10×10,5cm
Debelina 3mm
Barva -bela
Hranite v suhem in hladnem prostoru in izven dosega otrok

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]