Laundry Bags – Set 5 vreč za pranje perila


Podaljšajte življenjsko dobo svojih oblačil! Vreče Laundry Bags preprečujejo, da bi se oblačila med pranjem zavijala in prepletala, se poškodovala zaradi drgnjenja ob zadrge, ježke in zaponke ali se prekomerno razvlekla med ožemanjem.

So odlična rešitev za pranje občutljivega čipkastega perila, pletenin, nedrčkov, športnih oblačil, otroškega perila, najlonskih nogavic in igrač!

* Set vsebuje 5 vreč različnih velikosti/oblik.

17.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v čet., 05.08.

Dostava paketov poteka normalno
Glede na situacijo s COVID-19, je spletno nakupovanje najvarnejši način nakupovanja.

Podaljšajte življenjsko dobo svojih oblačil! Pranje z vrečami Laundry Bags preprečuje, da bi se perilo med pranjem zapletalo, zatikalo ob zadrge, zvijalo in prepletalo, drgnilo ob zaponke, se prekomerno pomečkalo ali razvleklo med ožemanjem.

V vreče spravite oblačila, ki jih želite med pranjem zaščititi, ali pa oblačila, ki bi med pranjem lahko poškodovala druga oblačila. So idealne za pranje oblačil z zadrgami, gumbi, zaponkami, kostmi in ježki ter oblačila, ki med pranjem na drugih oblačilih puščajo svoja vlakna.

Vreče lahko uporabljate v pralnem stroju za pranje perila ali med sušenjem perila v sušilniku. Mrežasta tkanina omogoča neoviran pretok vode in praška skozi luknjice, kar ne ovira učinkovitosti pranja, izpiranja in ožemanja!

Pralne vreče so odlična alternativa ročnemu pranju občutljivega perila! Učinkovito operite delikatne svilene bluze in rutke, spodnje perilo z okraski in čipkami, pletenine, nedrčke, športna oblačila, otroško perilo, najlonske nogavice in igrače.

Set sestavlja 5 vreč za pranje perila, različnih oblik in velikosti, v katerih lahko perete vse vrste oblačil – od nogavičk do zimskih bund.

Trpežna zadrga
Zagotavlja, da oblačila ostanejo na varnem v notranjosti med pranjem, izpiranjem in ožemanjem!

 

Dolgotrajna uporaba
Trpežno zasnovan dizajn preprečuje trganje vreče tudi med intenzivno, dolgotrajno uporabo.

Zaščita za zadrgo
Preprečuje, da bi se zadrga na vreči med pranjem odpela ali štrlela ven in pri tem poškodovala druga oblačila.

Mehka mrežica
Učinkovito ščiti oblačila in pri tem ne ovira pranja, saj detergent in voda zlahka prehajata skozi tkanino.

Različne oblike in velikosti vreč
V vrečah lahko perete in z njihovo pomočjo med pranjem ločite majhne in velike kose oblačil. Manjše vreče so primerne za spodnje perilo, nogavice in nedrčke, srednje za majice in hlače, večje pa za jakne, plašče in posteljnino.

Večnamenska uporaba
Poleg pranja lahko vreče uporabite tudi kot pripomoček za organiziranje prtljage v kovčku ali nahrbtniku, za ločevanje čistih od uporabljenih oblačil med potovanjem ali za organizacijo garderobne omare (za ločeno spravilo nogavic, rokavic, igrač, pasov …).

Olajšajte si pranje perila
Prosojna tkanina vreč omogoča enostavno ločevanje in hitro iskanje stvari, kar lahko pride še posebej prav, če želite med pranjem ločiti oblačila različnih družinskih članov, med pranjem v študentskem domu ipd.

Prednosti:
✔️
Ščitijo oblačila med pranjem in sušenjem
✔️ Podaljšujejo življenjsko dobo občutljivega perila
✔️ Preprečuje prepletanje, zavijanje in raztezanje oblačil
✔️ Preprečujejo prenos vlaken na druga oblačila
✔️ Iz tkanine, ki omogoča enostavno prehajanje vode in detergenta
✔️ Izdelane iz hitro sušeče in trpežne poliestrske mreže, ki se ne deformira med pranjem
✔️ Primerne tudi za organizacijo garderobe ali prtljage

V paketu prejmete:
1x velika vreča (50 x 60 cm)
1x srednja vreča (40 x 50 cm)
1x mala vreča (30 x 40 cm)
1x valjasta vreča (22 x 33 cm)
1x košarica (17 x 15 cm)

 

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]