Iglični valjček PremiumRoller 540


Iglični valjček je idealen za reševanje težav s problematično kožo (poškodbe in brazgotine, povečane pore, strije), za glajenje gubic, odpravljanje celulita in pospeševanje rasti las.

Spodbuja nastanek kolagena v koži, tako da le-ta v zelo hitrem času postane vidno bolj napeta, gladka in pomlajena.

19.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 27.09.

Počisti

Dolžina mikroglic:

Dostava paketov poteka normalno
Glede na situacijo s COVID-19, je spletno nakupovanje najvarnejši način nakupovanja.

Iglični valjček Premium 540 je izdelek za terapijo z mikroiglicami, s pomočjo katerih se vzpodbuja tvorbo kolagena v koži, kar pomeni regeneracijo in spodbujanje obnove poškodovane, problematične in zgubane kože.


Delovanje igličnega valjčka 540 je osnovano na več sto mikro-iglicah. S potegom valjčka po koži iglice povzročijo mikro-ranice na koži (očesu nevidne, pri tem se niti ne občuti bolečina), telo pa se nanje odzove na naraven način in jih skuša “pozdraviti” s tem, da tvori kolagen in elastin, ključna tvorna elementa prožne in lepe kože – tako se koža zgladi, gube in brazgotinice pa počasi izginjajo.

 Z igličnim valjčkom lahko pridete do neverjetnih rezultatov v zelo kratkem času. Iglični valjček izboljšuje absorpcijo negovalnih serumov v kožo, ki jih uporabljate pri svoji vsakdanji negi kože.

Za dosego dobrih in hitrih rezultatov, ne potrebujete dragih tretmajev, operacij, botoksa, krem ali preparatov. V udobju svojega doma lahko dosežete izjemno dobre rezultate s Premium igličnim valjčkom 540.

Prednosti Igličnega valjčka Premium 540:
Spodbuja:

tvorbo kolagena in elastena
regeneracijo in obnovo kože
popravlja nepravilnosti
kreme, serumi in losioni  delujejo hitrejše in učinkovitejše (proti gubam, brazgotinam, ant-celulitni, vlažilne, strijam…)
drobne gubice izginejo, globoke gube pa se vidno zmanjšajo
brazgotine so manj vidne ali pa izginejo
strije, celulit in pomarančna koža izginejo
zmanjša pore
koža je vidno bolj napeta
z vsako uporabo je koža na videz bolj zdrava in mlajša

Pri redni uporabi se strije, celulit in pomarančna koža močno zmanjšajo

Potrebujete le nekaj minut na teden, da dosežete izjemne rezultate in zmanjšate znake staranja, (gubice, drobne gubice in povečane kože), prav tako pomaga  pri odstranjevanju brazgotina , ki ostanejo za aknami ali posegi. Valjček  gladi neenakomerno koža kože, neenakomeren ten oz. pigmentacija kože  in  odpravlja posledice, ki jih je na koži pustilo sončenje.

Izbirate lahko med 4 različnimi valji  (razlika je v dolžini mikro iglic):

  • 0,25 mm:
   za rjavo kožo, za drobne gubice, proti izgubi / redčenju las, za boljšo absorpcijo serumov za nego kože in za zmanjšanje pigmentacije kože
  • 0,50 mm:
   za pomlajevanje, boljše absorpcijo serumov za nego kože, stimulacija tvorbe kolagena, manjših brazgotinam, ki ostanejo za aknami, za zmanjšanje pigmentacije v površinskih brazgotinah, proti celulitu, strijam, za glajenje globljih gub
  • 1,50 mm:
   za pomlajevanje kože, globoka gubica v brazgotinah, strije in celulit, kožno obarvanost, proti brazgotinam po aknah
  • za predel okoli oči:
   za gube okoli oči
Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]