Ovitek za mobitel – GravityCase


Čudežni etui z izjemno močnim oprijemom. Pritrdite ga na želeno površino in že lahko nemoteno gledate filmčke, opravite video klic po telefonu, kuhate ali pečete po vašem najljubšem receptu, snemate video bloge, se snemate ali slikate med telovadbo. Ne pušča sledi.

4.90 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pon., 02.08.

Počisti

Model:

Dostava paketov poteka normalno
Glede na situacijo s COVID-19, je spletno nakupovanje najvarnejši način nakupovanja.

Čudežni ETUI z MOČNIM OPRIJEMOM na vse ravne/gladke površine, pri katerem za SELFIJE ne potrebujete pomoč prijatelja ali selfie stick-a!

Medtem ko je telefon pritrjen na željeno povaršino, lahko vi gledate filmčke, opravite video klic po telefonu, kuhate ali pečete po vašem najljubšem receptu, snemate video bloge, se snemate ali slikate med telovadbo…in še mnogo več.

Se vam je že zgodilo, da ste s prijatelji obujali spomine in šli skozi slike na telefonu, vas pa ni na nobeni. Saj ste celo noč porabili, da ste ujeli nepozabne trenutke. Nič več vam ni potrebno biti “fotografi iz družbe” in nič več stegovanja, da bi zajeli celotono družbo v popoln selfie. Etui je kot nalašč narejen za nepozabne skupinske slike. Le pritrdite in slikate!

Uporaba je enostavna! Vse kar potrebujete je ravno/gladko površino (steklo, ogledalo, miza, ploščice, armaturna plošča, volan, tabla, okno, vrata, omara, računalnik, okvir postelje…).

Preden pustite mobitel na določeni površini, se prepričajte da ste ga dobro pritrili. Za mogoče poškodbe prodajalec ne odgovarja.

Material: Nano-Anty Graviti material in visokokakovostni TPU (thermoplastic polyurethane). Popolnoma varen material, kateri se večinoma uporablja v računalniški in mobilni industriji in je mešanica med mehkim silikonom, ter plastiko…

Model

iPhone 6 plus črna, iPhone 6 plus bela, iPhone 6 črna, iPhone 6 bela, iPhone 5 plus črna, iPhone 5 bela, Samsung S6 Edge bela, Samsung S7 Edge bela, Samsung S6 bela, Samsung S6 črna, Samsung S7

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]