Easy Squeeze – Silikonska zapestnica za razkužilno sredstvo


Ker se večina virusov in bakterij v telo prenaša prav prek rok, je redno umivanje in razkuževanje rok ključnega pomena za zdravje! ??
S praktično silikonsko zapestnico boste imeli sredstvo za čiščenje rok vedno na voljo.

Zapestnica je zasnovana za enostavno polnjenje in uporabo z enim samim pritiskom! Velikost je nastavljiva, zato je primerna za celo družino.

14.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v sre., 23.06.

Počisti

Barva:

Dostava paketov poteka normalno
Glede na situacijo s COVID-19, je spletno nakupovanje najvarnejši način nakupovanja.

Da bodo roke vedno čiste! 
Silikonska zapestnica za razkužilo je najbolj enostaven način za razkuževanje rok – kjerkoli in kadarkoli.

Inovativen dizajn
Enostavno zapenjanje na zunanji strani zagotavlja, da pašček zapestnice ne moti med vsakodnevnimi dejavnostmi, zapestnica pa ostane trdno in varno zapeta na roki.

Enostavno polnjenje in uporaba
Zapestnico napolnite s pomočjo priložene stekleničke, pripnete na roko in že je pripravljena za uporabo. Tesnilna silikonska kapica poskrbi, da polnilo ostane v zapestnici in ne izteka ven. Ko jo želite uporabiti, odprete kapico in pritisnete na sredino zapestnice.

Odličen pripomoček za otroke in odrasle!
Zapestnica je kot nalašč za otroke, ki hodijo v šolo, saj je popolnoma nemoteča na roki, vam pa ne bo treba skrbeti, da razkužila v šoli nimajo ali da so ga pozabili doma. Zapestnico lahko nosijo na roki, jo pripnejo na ročaj nahrbtnika ali na obesek za ključe.

Za različne vrste tekočin in gelov
Napolnite jo s tekočino po svoji izbiri (drži do 10 ml tekočine). Primerna je za polnjenje z redkimi tekočinami in tekočimi geli, vključno z zaščitnimi sredstvi za razkuževanje, mili, losjoni, sončnimi kremami ipd. Napolnite jo z milom, da boste za umivanje rok potrebovali samo še vodo, z vlažilnim losjonom, če so vaše roke izsušene, s kremo za sončenje, ko s seboj nočete jemati velike embalaže.

Praktična in kompaktna, z vami vsepovsod
Očistite si roke med službo, na poti ali med nakupovanjem – povsod, kjer si ne morete takoj umiti rok. Zapestnica vas bo opominjala, da si redno razkužujete roke, pri tem pa vam ne bo treba iskati stekleničk z razkužili po torbah, nahrbtnikih in žepih.

Iz nealergenega silikonskega materiala
Zapestnica je izdelana iz mehkega silikonskega materiala, ki ne draži kože, je nemoteč, trpežen in gladek na dotik. Je neporozen in enostaven za vzdrževanje, saj ga lahko očistite z vodo in milnico.

Univerzalna velikost
S svojim preprostim in funkcionalnim dizajnom je zapestnica primerna za vse starosti. Na paščku zapestnice je 9 luknjic, s pomočjo katerih je mogoče enostavno prilagajati obseg zapestnice – od cca. 15 do 21 cm.

 

Okolju prijazna
Zapestnico lahko uporabljate znova in znova. Trpežen silikonski material očistite s pomočjo milnice in tople vode in zapestnica je pripravljena za ponovno uporabo.

Lastnosti:
– Mehak, udoben in nealergen silikonski material
– Za vse vrste tekočin in gelov 
– Univerzalna velikost (od 15 do 21 cm)
– Zapenjanje na zunanji strani za enostavno pripenjanje/odpenjanje
– Za 10 ml tekočine
– Do 20 porab na polnjenje
– S priročno polnilno stekleničko

Specifikacije:
Dolžina zapestnice: 23,5 cm
Širina paščka: 1,9 cm
Material: silikon
Barva: črna, modra ali vijola

Paket vsebuje:
1x silikonska zapestnica Easy Squeeze v izbrani barvi
1x steklenička z nastavkom za ponovno polnjenje

 

Barva

Črna, Modra, Vijola

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]