Prijava za obstoječe kupce

Elektronska pošta:
Geslo:
Prijavi se s Facebookom
Elektronska pošta za obnovitev gesla:
Kupuješ prvič? Registriraj se.
S tem si ustvarite svoj profil, s katerim lahko izkoristi ponudbe z norimi popusti. Registracija je popolnoma brezplačna.
X
Ime:
Priimek:
Elektronska pošta:
Ponovi elektronsko pošto:
Geslo:
Potrdite geslo:
Najbližje mesto:
Vaše geslo mora biti dolgo vsaj 6 znakov.

Pogosta vprašanja


Se moram za nakup ponudbe po ZbitiCeni registrirati?

Seveda. Za nakupvanje na portalu ZbitaCena.si si morate ustvariti svoj profil kamor vam bomo naložili kupljene kupone. Članstvo je brezplačno!
lanstvo na portalu ZbitaCena.si vam ni potrebno plačevati članarine, ker je brezplačno. V primeru, da ne želite več prejemati obvestil o ugodnih ponudbah na portalu ZbitaCena.si, lahko članstvo enostavno odjavite  kadarkoli.

Je plačevanje na portalu ZbitaCena.si varno?

Vsekakor. Varnost pri vašem nakupu je zagotovljena. Več o varnosti plačevanja si lahko preberete tukaj.

Lahko kupon koristim takoj?

V večini primerov lahko prejet aktiviran kupon koristite takoj na dan nakupa, razen če v pogojih ponudbe ni navedeno drugače.

Je možen nakup kupona kot darilo drugi osebi?

Kuponi kupljeni na portalu ZbitaCena.si se lahko podarijo tudi če je na njem navedeno vaše ime.

Moram izrabiti celotno vrednost kupona naenkrat?

Da. Za vrednost kupona, ki ste ga kupili dobite storitev po navedeni ponudbi. V primeru, da ga ne izkoristite po pogojih in v roku ki ga določa ponudnik, načeloma niste upravičeni do dobropisa ali vračila kupnine.

Vračanje kupona ZbitaCena.si?

Zadovoljstvo uporabnikov portala ZbitaCena.si nam je najpomembnejše! Trudili se bomo, da vam v primeru težav pri vnovčitvi kupona ali neustrezno opravljene storitve s strani ponudnika, pomagamo urediti težave, tako da tudi mi sami posredujemo pri ponudniku. Vaša naloga je, da nam javite  najkasneje v roku 8 dni od uporabe storitve.V primeru, da se odločite za vračilo kupona še preden ste uporabili kupljeno ponudbo, vas prosimo, da nas pokličite ali pošljete e-mail.Dogovorili se bomo s ponudnikom o možnih rešitvah vaših težav. 

Niste našli odgovora na vaše vprašanje? Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na 0592/34-496.