Prijava za obstoječe kupce

Elektronska pošta:
Geslo:
Prijavi se s Facebookom
Elektronska pošta za obnovitev gesla:
Kupuješ prvič? Registriraj se.
S tem si ustvarite svoj profil, s katerim lahko izkoristi ponudbe z norimi popusti. Registracija je popolnoma brezplačna.
X
Ime:
Priimek:
Elektronska pošta:
Ponovi elektronsko pošto:
Geslo:
Potrdite geslo:
Najbližje mesto:
Vaše geslo mora biti dolgo vsaj 6 znakov.

Načini plačila


Nakup na portalu ZbitaCena.si je varen in enostaven. Pred izbiro načina plačila vedno preverite, da so vaši podatki pravilni.
 
Mogoči načini plačil na ZbitaCena.si so:

1. Plačilo preko plačilnega naloga - UPN (nakazilo na račun Upravitelja po predračunu/ponudbi oziroma plačilnem nalogu): Po kliku na gumb Zaključi nakup, Uporabnik izbere način plačila Plačilni nalog. Vnese zahtevane podatke in v svoj Profil in na elektronski naslov prejme elektronski predračun v obliki plačilnega naloga in z vsemi potrebnimi podatki. Plačilo lahko Uporabnik izvede preko svojega elektronskega bančništva (npr. Klik, [email protected], iNet, Link,…) ali ga natisne in plača na pošti ali banki. Kupon je aktiviran šele, ko Upravitelj prejme plačilo, kar pomeni en delovni dan po plačilu, če je plačilo opravljeno preko elektronske banke do 15. ure, ali do dva delovna dneva po plačilu, če je plačilo opravljeno preko pošte ali po 15. uri.
 
2. Plačilo s plačilno kartico (Mastercard / Eurocard, Visa, Diners Club, American Express): V košarici uporabnik izbere način plačila Plačilne kartice. Po kliku na gumb Zaključi nakup, vnese zahtevane podatke in po uspešnem plačilu nemudoma prejme aktiviran kupon v svoj profil. Kupon se lahko vnovči isti dan, razen če je s pogoji Ponudbe opredeljeno drugače.
 
3. Plačilo z Moneto: V košarici uporabnik izbere način plačila Moneta. Po kliku na gumb Zaključi nakup, vnese zahtevane podatke in po uspešnem plačilu nemudoma prejme aktiviran kupon v svoj profil. Kupon se lahko vnovči isti dan, razen če je s pogoji Ponudbe opredeljeno drugače.
 
4. Plačilo s Klik NLB: V košarici uporabnik izbere način plačila KLIK NLB. Po kliku na gumb Zaključi nakup, vnese zahtevane podatke in po uspešnem plačilu nemudoma prejme aktiviran kupon v svoj profil. Kupon se lahko vnovči isti dan, razen če je s pogoji Ponudbe opredeljeno drugače.
 
5. Plačilo s Paypal: V košarici uporabnik izbere način plačila Paypal. Po kliku na gumb Zaključi nakup, vnese zahtevane podatke in po uspešnem plačilu nemudoma prejme aktiviran kupon v svoj profil. Kupon se lahko vnovči isti dan, razen če je s pogoji Ponudbe opredeljeno drugače.